Πυρόσβεση – Πυροπροστασία

Ydrostile

Αξιόπιστα Συστήματα Πυρασφάλειας!

Μελέτη – Εγκατάσταση – Συντήρηση

 

Στο πλαίσιο των υπηρεσιών μας, εξειδικευόμαστε επιτυχώς και στον πολύ σημαντικό τομέα της πυρόσβεσης και πυροπροστασίας. Στην YDROSTILE αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό, την εγκατάσταση και τη συντήρηση του ιδανικού συστήματος πυρασφάλειας για το κτίριό σας.

Ειδικότερα, αναλαμβάνουμε τα δίκτυα πυρασφάλειας σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους (τράπεζες, γκαράζ, ξενοδοχεία, αεροδρόμια κ.ά.). Οι μηχανολόγοι της εταιρείας μας και το έμπειρο προσωπικό μας δεσμεύονται για την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών. Μέλημά μας, σε αυτόν τον τομέα δραστηριοποίησής μας, η ασφάλειά σας!

Εμπιστευθείτε μας για:

  • Συστήματα πυρανίχνευσης
  • Εγκαταστάσεις πυρασφάλειας, πυρόσβεσης/κατάσβεσης
  • Ενεργητική πυροπροστασία (Εξοπλισμός)
  • Αυτόματο σύστημα πυρόσβεσης (Sprinkler)

Εγκαθιστούμε σύγχρονα συστήματα πυρανίχνευσης, που σχεδιάζονται λεπτομερώς, ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν άμεσα το ενδεχόμενο φωτιάς σε μια εγκατάσταση.

Επιλέγουμε προσεκτικά τους ανιχνευτές που προορίζονται για τις ιδιομορφίες του κτιρίου σας. Οι ειδικοί ανιχνευτές μπορεί να είναι: ιονισμού, θερμοκρασίας, φλόγας, ορατού καπνού ή και θερμοδιαφορικοί. Σας παρέχουμε μεγάλη γκάμα πυροσβεστήρων, κατάλληλων για επαγγελματικούς χώρους, οικίες ή και οποιαδήποτε άλλη χρήση.

Να θυμάστε ότι ο εξοπλισμός της οικίας ή της επιχείρησής σας με ένα ολοκληρωμένο σύστημα πυρανίχνευσης αποτελεί πολύ σημαντική επένδυση!

Στην YDROSTILE σάς προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις πυρανίχνευσης, που θα καλύψουν κάθε εξειδικευμένη ανάγκη σας, ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου σας.

ΕΡΓΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ – ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Forever

Forever

...

Αερολιμένας Ζακύνθου

Αερολιμένας Ζακύνθου

...

ΔΕΔΗΕ Συγγρού

ΔΕΔΗΕ Συγγρού

...

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ